Régi 29.05.2009, 01:46   #1
Eyrie78
Fórum-zöldfülű

Eyrie78 logója

Összes hozzászólás: 32
Idee Elindulás

Sziasztok gengszterek!

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani a zöldfülű gengsztereknek az induláshoz!

1.lépés:
-figyelmesen nézd át a menüpontokat!
-figyelmesen olvasd el és tanulmányozd az adott menü segítségét!(jobb felső sarokban lévő kérdőjel ikon)

2.lépés:
-Kezd el megcsinálni a kihívásokat(AKCIÓ-KIHÍVÁSOK MENÜ),ezzel igen nagy kezdőtőkére tehetsz szert!
-Minden kihíváshoz meg kell felelned bizonyos elvárásoknak,mielőtt belefognál!
-Minden esetben 50:50%-os esélyed van a sikeres befejezéshez!Ha esetleg nem sikerül,akkor próbáld újra!
-Ne sajnáld a pénzt az épületek fejlesztésére,hisz ez adja majd neked a több profitott!

3.lépés:
-A vadkenderfarm kiépítését jól gondold meg,mert a drog sokkal nagyobb haszont hoz!
-Kerületenként csak 8 dílert alkalmazhatsz,és szerintem a drog a tutti jövedelem!Csak 35-37db/fő körüli drogdílert érdemes felvenni,mert így akár 280db drogot is tudnak értékesíteni egy elszámolás után,így akár 56000$ is kaszálhatsz!
-FONTOS!Mindig ügyelj arra hogy a raktáradban megfelelő mennyiségű árú legyen!A kereskedő 60 ütem alatt szállítja le a megvett mennyiséget,és 1 elszámolási idő pedig 36 ütem!!!

4.lépés:
-ha már rendelkezel megfelelő jövedelemmel,próbálj elfoglalni minél előbb még 1-2 területet!
-térképezd fel környezetedben uralkodó mafiózókat!
-vegyél fel pár havert,és menj területet foglalni!Ha nem tudsz kémkedni akkor egy kis pontszámú kerület gazdájához küldj 1 havert és ő csatában megmutatja mennyi védő van!Ha szerencséd van akkor nem ütközöl ellenállásba és van esélyed elfoglalni a kerületet!

Köszönöm hogy végig olvastad a levelem,és kívánok a továbbiakban sok sikert!Esetleg bármilyen témában még szeretnél segítséget kérni,írj nyugodtan!
Eyrie78 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 29.05.2009, 15:41   #2
cartelking
Fórum-zöldfülű

Összes hozzászólás: 28
Alapbeállítás sziasztok

én ugy csináltam hogy elöször egy brdély házat fejlesztetem majd vettem egy örömlányt aztán meg fogtam magam és haverokat vettem és kihivásoztam
cartelking nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 04.06.2009, 06:29   #3
swy16
Foren-Einsteiger

Összes hozzászólás: 1
Alapbeállítás

sziasztok
azúton szeretnék segítséget kérni aazdminoktól mer el*****sztem már az elején vettem bordéházat és raktárt és most minusz 210$-nál vagyok szeretném kérni h "kezdhessem" újra
előre is köszönöm SWY
swy16 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 04.06.2009, 09:19   #4
Eyrie78
Fórum-zöldfülű

Eyrie78 logója

Ausrufezeichen törlés

Szia!

Az accountodat a következő módon lehet megszüntetni:

-Belépsz a játékba
-Jobb felső sarokba---PROFIL icon
-Ha rá klikkeltél az iconra akkor add meg a jelszavad,és válaszd a profil törlést!
-3 napon belül törölni fogják,és kezdheted újra a játékot

Üdv

Eyrie
Régi 04.06.2009, 16:34   #5
Rohamcsiga1
Fórum-kezdő

Rohamcsiga1 logója

Összes hozzászólás: 5
Ausrufezeichen

ha a bigpoint-rol szoktál indulni "ény ugy csinálom" akor onann egyszerüen kitörlöd a játékos és egyböl újratudod kezdeni!
Rohamcsiga1 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 07.06.2009, 13:31   #6
Hercules95
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 1
Böse tapasztalat

Sziasztok!
Minden nap 500.000$ keresek!!!!
De azt nem tudom hogy hogyan lehet tapasztalatot szerezni a gengszteremnek mert nem kapok semiért????!!!
Hercules95 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 12.06.2009, 19:52   #7
banuga
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 8
Alapbeállítás

szia azt szeretném tudni. hogy lehet e utalni. vagy gyurni vagy bünözni. pénzt szerezni a drogon kivül. még kezdő vagyok és időbe tart mire átlátom a dolgokat. kérlek segits mit holtalálok hogy induljak el. és kérlek ne ird hogy ot a kérdöjel meg a segitség. te hogy csinálnád? elöre is kösszi
banuga nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 13.06.2009, 00:32   #8
Eyrie78
Fórum-zöldfülű

Eyrie78 logója

Ausrufezeichen Hali

Idézet:
banuga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
szia azt szeretném tudni. hogy lehet e utalni. vagy gyurni vagy bünözni. pénzt szerezni a drogon kivül. még kezdő vagyok és időbe tart mire átlátom a dolgokat. kérlek segits mit holtalálok hogy induljak el. és kérlek ne ird hogy ot a kérdöjel meg a segitség. te hogy csinálnád? elöre is kösszi
Szia!

A pénzszerzésnek 3 módja van:

1.Prostitució(ÜZLET-ÖRÖMLÁNYOK)
2.Drog,fű,kokain(ÜZLET-DROGÁRUSOK)
3.Klubok,lemezek(ZENE-LEMEZEK)

Minden kerületedben 14 örömlány,8 drogárus,és 14 lemezed lehet maximum!Minden kerületben van módod épületeket fejleszteni:bordély,ill. klubok!Ha ezekben az épületekben dolgoztatod a lányokat,ill. játszod a lemezeid még több bevételre tehetsz szert!

UI.:Minden menüpontban a jobb felső sarokban van egy kérdőjel ikon!Rá kattintva segítséget kaphatsz az adott témáról!Érdemes elolvasni!

Üdv

Eyrie
Régi 13.06.2009, 01:14   #9
banuga
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 8
Alapbeállítás

sya
az lenne a kérdésem.
hogy zombi vadászatom kaptam, vagy találtam 2650 kreditet.
és nem látom hogy felirta volna
ez miért van??
kösszi
banuga nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 13.06.2009, 06:29   #10
rolka001
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 2
Alapbeállítás

Hello.mindenkinek.új Fiú Vagyok.rolka001.a Klánnal Mi A Helyzet?van Magyar Klán,mert Eggyenlőre Nem Találom?
rolka001 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz

A vB code bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 09:59 , a GMT +1 időzóna szerint.