Sziasztok gengszterek!
Szeretnék egy kis segítséget nyújtani a zöldfülű gengsztereknek az induláshoz!
1.lépés:
-figyelmesen nézd át a menüpontokat!
-figyelmesen olvasd el és tanulmányozd az adott menü segítségét!(jobb felső sarokban lévő kérdőjel ikon)
2.lépés:
-Kezd el megcsinálni a kihívásokat(AKCIÓ-KIHÍVÁSOK MENÜ),ezzel igen nagy kezdőtőkére tehetsz szert!
-Minden kihíváshoz meg kell felelned bizonyos elvárásoknak,mielőtt belefognál!
-Minden esetben 50:50%-os esélyed van a sikeres befejezéshez!Ha esetleg nem sikerül,akkor próbáld újra!
-Ne sajnáld a pénzt az épületek fejlesztésére,hisz ez adja majd neked a több profitott!
3.lépés:
-A vadkenderfarm kiépítését jól gondold meg,mert a drog sokkal nagyobb haszont hoz!
-Kerületenként csak 8 dílert alkalmazhatsz,és szerintem a drog a tutti jövedelem!Csak 35-37db/fő körüli drogdílert érdemes felvenni,mert így akár 280db drogot is tudnak értékesíteni egy elszámolás után,így akár 56000$ is kaszálhatsz!

-FONTOS!Mindig ügyelj arra hogy a raktáradban megfelelő mennyiségű árú legyen!A kereskedő 60 ütem alatt szállítja le a megvett mennyiséget,és 1 elszámolási idő pedig 36 ütem!!!
4.lépés:
-ha már rendelkezel megfelelő jövedelemmel,próbálj elfoglalni minél előbb még 1-2 területet!
-térképezd fel környezetedben uralkodó mafiózókat!

-vegyél fel pár havert,és menj területet foglalni!Ha nem tudsz kémkedni akkor egy kis pontszámú kerület gazdájához küldj 1 havert és ő csatában megmutatja mennyi védő van!Ha szerencséd van akkor nem ütközöl ellenállásba és van esélyed elfoglalni a kerületet!
Köszönöm hogy végig olvastad a levelem,és kívánok a továbbiakban sok sikert!Esetleg bármilyen témában még szeretnél segítséget kérni,írj nyugodtan!