Régi 19.10.2009, 13:49   #1
mady75
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 2
Böse minden visszaállt nullára

épületek, személyzet és minden nullán van, kivétel a pénz.
akartam a suppnak is írni de állandó hibaüzenetet írt ki.
vagy kérem vissza a 4-5 nappal ezelőtti állásomat, vagy azt mondja meg valaki hogy lehet ebből a szarból a karakteremet törölni.
köszönöm
mady75 nem elérhetõ  
Régi 20.10.2009, 17:58   #2
GreatG
Supporter

GreatG logója

Összes hozzászólás: 1,906
Alapbeállítás

Hmm, először is változtass a hangnemeden.
Az, hogy nem tudsz írni a supportnak, csak azért van, mert minimum 140 karaktert kell leírj, anélkül nem tudod a levelet elküldeni.
Írd le ott részletesen a problémádat, és megpróbálunk segíteni.

GreatG nem elérhetõ  
Régi 22.10.2009, 07:00   #3
mady75
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 2
Alapbeállítás

nem változtatok a hangnememen.
azért nem mert amikor hozzád betörnek vagy csak az utcán kirabolnak akkor te sem fogod szó nélkül eltűrni a dolgot és teljesen higgadtan lerendezni, igaz?
az meg hogy 140 karaktert kell minimum írni a személyiségi jogaimat sérti, senki nem kötelezhet arra, hogy ennyit vagy annyit írjak ha nem akarok.
én tisztességesen, ******, sms-ek nélkül napi több alkalommali belépéssel fejlődtem és az a minimum hogy biztonságban kéne éreznem a karakteremet a játékban, de úgy érzem inkább mintha megerőszakoltak volna.
ezek után én nem bízom meg sem a magyarországi suppokban, sem az egész játék tisztaságában!
törlést kérnék inkább mint hogy az eredeti állapotot visszaállítsátok.
köszönettel.
UserID: 4563978
mady75 nem elérhetõ  
Régi 28.10.2009, 19:16   #4
GreatG
Supporter

GreatG logója

Összes hozzászólás: 1,906
Alapbeállítás

Az accountod biztonságáért mi nem tudunk felelősséget vállalni. Részletesen, világosan leírtuk, hogy hogyan tudod megvédeni az accountodat az ilyen esetekkel szemben.
http://hu.board.bigpoint.com/themafi...read.php?t=435

A regisztrációdat csak akkor tudod törölni, ha a egy ún. Portal fiókkal rendelkezel a Bigpointnál. A fiókodat úgy tudod törölni, hogy a www.hu.bigpoint.com oldalon bejelentkezel a felhasználneveddel és jelszavaddal, majd az "én bipointom" menüpont alatt a "Saját játékaimnál" a Szerkesztésre kattintasz. Itt kiválasztod a Játék eltávolítása menüpontban azt a játékot, ahol az accountodat törölni akarod.

Amennyiben nincs ilyen Portal fiókod, akkor az accountod 28 nap után automatikusan deaktiválvódik és ha netán meggondolnád magad, akkor újrakezdheted a játékot.

A felhasználói fiók törlésével nem mondod fel a prémium csomagokat automatikusan.
Ha szeretnéd, hogy fiókodat azonnal leállítsuk, kérlek küldj egy üzenetet a supportnak a felhasználói azonosítóddal, UserID-val és a jelszavad első 4 karakterével.

GreatG nem elérhetõ  
Lezárt téma

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz

A vB code bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 10:00 , a GMT +1 időzóna szerint.