|
28.10.2009, 16:05
|
|
|
Járnitanuló
Összes hozzászólás: 51
|
Csalás?!
Üdv!
A címben feltett kérdésre várnám elsősorban GreatG-nek a válaszát, hogy mi a hivatalos álláspontja az üzemeltetőnek erről.
Biztos sokan jelezték már neked levélben vagy szóban, hogy olyan dolgokat látnak, tapasztalnak a játékban, amit a hivatalosan megszerezhető extrákkal sem lehet elérni. Ezekről a csalásokról, az ezeket elősegítő programokról rengeteg videó van fenn a videómegosztó portálakon. És sajnos nem csak hallomásból tudok erről, hanem klántársak által felvett videóiból illetve saját bőrömön is tapasztaltam már!
Hogy mire is gondolok pontosan?
- Vannak olyan zömében külföldi, nagyobb klánok, akiknek a hajóit sebességben még égő, vitorlázat nélkül, pár ezer élettel sem lehet utolérni, sőt lehagynak legtöbbször!
- Extra gyors regenerálódási sebességük van, olyannal találkoztunk már többször is, aki 60 másodperc alatt kilőtt állapotból teljes élettel tér vissza!
- 1-1 küzdelemmel, de néha még 2 hajó sem tud elsüllyeszteni 1 hajót, mert bár tűzerőben, életerőben ugyanolyanok vagyunk, mégis valamilyen formában lassítani tudják az ágyúink tüzelési gyakoriságát illetve legalább 2-szer gyorsabban tüzelnek nálunk.
Ez csak néhány, amit kiemelnék, de ezen kívül sok olyan "apróság" van, amin csak csodálkozik az ember és már csak legyint, hogy "ezek megint csalnak"...
A kérdéssel nem akarok senkit megbántani, sem megrágalmazni, de egy bizonyos szint fölött mindenki tudja, tapasztalja, hogy olyan eszközöket használnak, amivel olyan dolgokra képesek, amit mi nem tudunk elérni akkor sem, ha megfelelő pénzt fordítunk rá! A programokat már volt aki kipróbálta és működnek, mégis rendre olyan support válaszlevelek jönnek vissza, amiben azt a választ kapják, hogy megnézték a felhasználót és semmi rendelleneset nem találtak!
Akkor ezek szerint annyira profik ezek a programok, hogy nem lehet őket tetten érni, kiszűrni? Mert hogy vannak, azt mindenki tudja és használják is, azt meg tapasztaljuk minden nap!
Sokan vagyunk, akik áldozunk erre a játékra pénzt, időt és felháborodunk azon, hogy olyan dolgokat használnak fel ellenünk, ami ellen mi nem tudunk tenni, ezért győznek le!
Hangsúlyozom, nem a zavarkeltés vagy az indulatok felszítása a célom, hanem az, hogy egy meglévő problémát végre megfelelően kezeljenek és ne söpörjék a szőnyeg alá!
És még valami! Nem az adminok és GreatG munkáját kritizálom ezzel, mert a probléma valószínűleg túl mutat azon, amit ők el tudnak hárítani, csak azt kérném, hogy megfelelően legyen kivizsgálva és ellenőrizve a dolog és mi magyarok ne kerüljünk hátrányba azért, mert nem fordulunk ilyen eszközökhöz!
Üdv:
papamaci
elitszintem 11-es
tapasztalati pontom: 7.126.159
I.D.:19395870
msn:takacscsalad03@hotmail.com
|
|
|
29.10.2009, 06:44
|
|
|
Fórumszaki
Összes hozzászólás: 351
|
hát ez azért érdekes. de ha nem tilos ennek használata, akk linkelje be valaki, és akk mi magyarok se fogunk lemaradni.
|
|
|
29.10.2009, 07:22
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 25
|
ez igaz ..

|
|
|
29.10.2009, 07:32
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 23
|
Hello!
Lehet hogy tök jó hogy gyors vagy meg minden, de akkor is, ez nem normális dolog, és szerintem nincs megengedve! Előbb utóbb észreveszik, és bannolják. Szerintem. 
|
29.10.2009, 07:40
|
|
|
Fórumszaki
Összes hozzászólás: 352
|
Sandr0 a képet hogy tudtad beilleszteni ??
amúgy egy pár dolog már nekem is feltűnt...:S
|
|
|
29.10.2009, 08:28
|
|
|
Kivételes tehetség
Összes hozzászólás: 528
|
Idézet:
BigMet_Hun eredeti hozzászólása
Sandr0 a képet hogy tudtad beilleszteni ??
amúgy egy pár dolog már nekem is feltűnt...:S
|
Én ezt a jelenséget 3/3-man vasárnap láttam. Mikor egy ĐGT fullos 7 elitnek neki, ment egy 7 fullos és 3 elit, és csodálom, hogy a ĐGT úgy leverte őket mint a húzzat, én nem segítettem. Mikor megyek vissza hát láttom ott süllyed, mivvel nem tudtam ellenség belém bújt, én meg javitottam. Feljavult jött egy 5 szintű társa, és lőni kezdtek, fosztottak és kilőttek. Legalább annyi érzés lett volna benne, hogy kifoszt (jó) de akkor ne lőjön ki. Szóval a görögök se különbek, mint a magyarok.
Big_Met asszem ezt neked elmondtam de nem értem mit nem értessz ezen?!
The Dark Brotherhood

|
|
|
29.10.2009, 18:12
|
|
|
A fórum biztosa
Összes hozzászólás: 729
|
Én ma a 3/4-en tortuzgattam és egy igen érdekes hajót láttam...
Kiselit... kb 10× gyorsabban haladt mint én, körözgetett mint én is, de mint a villám.
Mire én mondjuk böktem egyet valahová az egérrel, addigra az már kihajózott a látóteremből is..
Elég gyors?
Na.. szóval ilyenek nagyon jó lenne, ha nem lennének.
És körülbelül negyed óra alatt vagy ötször találkoztam vele, mindig ugyanez történt.
Erről mi a véleményed GreatG?
Ha egy jó szövi tagja szeretnél lenni, lépj be hozzánk!
[BFP] Blue - Friendly Pirates, már a Top 200-ban!
Bővebb infóért, klikkelj ide...
|
|
|
29.10.2009, 19:08
|
|
|
Haladó
Összes hozzászólás: 182
|
A videokat én is láttam. Én tényként kezelem, hogy használnak páran nem tiszteséges dolgokat. És az ilyen mennyisegü hajóra nézve nem hinném, hogy Bug lenne.
A tény megosztásán kivül a játékosok, mást szerintem nem tehetnek. Kivácsi leszek az eredményre.
Last edited by Crafter32 : 29.10.2009 at 19:28.
|
|
|
30.10.2009, 12:25
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 14
|
Én már nem egy ilyennel találkoztam!
Csak a mai példa:
GND-s nekem jött, kilőttem. Nekem is lehúzta az életerőmet jócsán 12000-ig! Javításnál 30000-nél tartottam mikor visszajött teljesen kijavítva. (elit van nekem is) ezt hogy csinálta?
Azokról már nem is akarok beszélni mikor a csillagtűzzel lőnek belém és 24000-et sebez, de nem írja hogy menyit vett le csak az életerőn látni.
A másik "fullos" meg úgy lő ki hogy időm nincs rálőni pedig nekem is van 93000 HP-m.
Írtam a supportnak azt a választ kaptam hogy amelyikről úgy gondolom hogy csal készítsek róla képernyőképet az egészről és küldjem el hozzájuk!
Időm nincs rá!
Ezeket a scripteket meg gondolom a támadás vagy a javítás és a többi gomb aktivizálja és végeztével ki is kapcsolja.
Ezeket szinte lehetetlen megfogni!
De valamit ki kell találni! Ha más nem lesz nem tudják ellenőrizni akkor engedélyezzék, had használhassuk mi is!
|
|
|
30.10.2009, 13:26
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 23
|
Mi ne legyünk olyanok mint ők... -.-'
De tény hogy valamit kell vele kezdeni. :S
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 03:43 , a GMT +1 időzóna szerint.
|