|
21.08.2009, 12:55
|
|
|
Járnitanuló
Összes hozzászólás: 51
|
Klánsziget foglalás Magyarok részére
Üdv Mindenkinek!
Ezt a kérdést és topikot vitaindítónak és egyeztetés céljából indítom, kíváncsi lennék elsősorban a klánvezetők véleményére, de természetesen minden tag véleményére a témában. A kérdésem pedig így hangozna:
Miért nem lehet már összehozni, hogy egy magyar klánnak legyen tartósan szigete?
Van már szerencsére jó pár olyan klán, ami tele van elitekkel! Nem igazán tudom megérteni, hogy miért nem tudunk összehozni egy olyan megegyezést, hogy mondjuk a DSW(de lehet bármelyik másik magyar klán is) foglalna szigetet, a többi klán pedig segítene neki megvédeni és megtartani a szigetet! Tudom, hogy a nagyobb klánjaink szövetségben vannak náluk is erősebb külföldi klánokkal, akik be tudnának segíteni a védekezésbe.
Csak nekünk magyaroknak lenne jó, ha mondjuk a 6/3 magyar kláné lenne. Több játékos tudna 6 szint főlé menni, mert lenne vizsgára olyan hely, ami magyar ellenőrzés alatt van, könnyeben és gyorsabban tudnának fejlődni a kisebbek.
Tudom, hogy a nagyobb elitek mindig felsőbb pályákon vannak, de akkor sokan tuti itt állomásoznának nagyobb részben, ami által könnyebben védhető lenne a sziget is.
És ekkor lenne értelme annak is, hogy egy magyar klán összeszedné a nagyobb és jobb játékosokat, mert hát minél többen lesznek a szigetet őrző klánban, annál jobban lehet védeni!
És hosszabb távon kiindulópont lehet akár egy következő klánsziget foglalásnak is, ami megintcsak a magyar játékosoknak kedvezne!
Arra szeretném kérni a klánokat, a vezetőket és a tagokat, hogy ha lehet ne egymásra mutogatva, hanem konstruktívan osszák meg véleményüket itt erről a témáról és ha van rá lehetőség hozzunk össze egy ilyen szigetet!
Ehhez szervesen kapcsolódik a HU jelzés használata. Mert enélkül elég nehéz és félreértésre adhat okot a játékosok azonosítása.
|
|
|
21.08.2009, 13:20
|
|
|
A fórum biztosa
Összes hozzászólás: 726
|
Részemről teljesen egyetértek és támogatom az ötletet, a HU jelzést is beleértve...
Örömmel látnék egyre több magyar klánt sziget tulajdonosként, még ha éppen nem is az én klánom lenne az egyelőre. 
Ha egy jó szövi tagja szeretnél lenni, lépj be hozzánk!
[BFP] Blue - Friendly Pirates, már a Top 200-ban!
Bővebb infóért, klikkelj ide...
|
|
|
21.08.2009, 13:46
|
|
|
Fórummogul
Összes hozzászólás: 384
|
Ezzel kapcsolatban annyi baj lenne, hogy az a bizonyos klán, amelyik elfoglalja a szigetet, nem biztos, hogy beleegyezne abba, hogy mindenkié legyen. Jönne utána a veszekedés: de mi foglaltuk el! (pl). Azt aláírom, hogy egyedül 1 klán se tudná ezt megcsinálni, de mivel olvasom a chatet, így is állandó veszekedés van mindenen! De ötletnek nem rossz!
|
|
|
21.08.2009, 14:29
|
|
|
Járnitanuló
|
Idézet:
Edina[HU] eredeti hozzászólása
Ezzel kapcsolatban annyi baj lenne, hogy az a bizonyos klán, amelyik elfoglalja a szigetet, nem biztos, hogy beleegyezne abba, hogy mindenkié legyen. Jönne utána a veszekedés: de mi foglaltuk el! (pl). Azt aláírom, hogy egyedül 1 klán se tudná ezt megcsinálni, de mivel olvasom a chatet, így is állandó veszekedés van mindenen! De ötletnek nem rossz!
|
Ne haragudj meg Edina(és ne is vedd magadra  ), de pont ez a baj a magyarokkal, ez a mentalitás akadályozza a jobb eredmények elérését.
Az én klánom jelenleg 27 főből áll, ebből van 8-10 aktív, és van 4 elit jelenleg.
Én egyedül se foglalni, se megtartani nem tudnék egy szigetet. Ellenben ha segítenék egy nagyobb klánnak elfoglalni a szigetet és ők cserébe segítenek nekem ott vizsgázni, gyűjtögetni (már az is segítség, ha nem lőnek le vagy megvédenek más nem magyar klánoktól), akkor ez a szigetet birtoklónak is jó, mert gond esetén van ott jó pár elit, aki nekik is segít ha gond van, másrészt mivel ennyien lennénk egy térképen gyorsabban fejlődnének fel a "kicsik", biztosítva az utánpótlást.
Szerintem az sem állja meg a helyét, hogy a foglaló nem engedne oda más magyart, mert mint mondtad 1 klán sem nagyon tudná egymaga megvédeni a szigetet. Ehhez kellenek a többiek is. Ha több klánnak lenne "bejárása" a szigetbe, akkor sokkal könnyebben menne a védés is.
És még egy. Jacek is írta és egyetértek vele abban, hogy engem se érdekelne, hogy melyik klán a sziget birtokosa, de legalább magyar legyen HU jelzéssel a neve mögött! Ez bőven elég ösztönzés másoknak, hogy klánba menjen és védje a magyar zászlót! 
|
|
|
21.08.2009, 14:34
|
|
|
Fórummogul
Összes hozzászólás: 384
|
Nos lehet, hogy félreérthető voltam! De amikor a csillin is veszekedés van, mit vársz egy szigetnél? Amúgy nem vettem magamra, hiszen én tudom, milyen vagyok! De legyen úgy, ahogy te írtad.
Last edited by Edina[HU] : 21.08.2009 at 14:37.
|
|
|
21.08.2009, 14:51
|
|
|
Fórumszaki
Összes hozzászólás: 318
|
Az elképzelés nagyon jó.
De sajnos nem nagyon lesz valós eredménye.
Kérdezek.
A HU-s összefogás, közös PVP túra megvalósult?
......
Pedig csak kis kötetlen kirándulás lett volna.
Van olyan HU-s, H-s, MSZ-s, aki a magyarokat lövi, akinek kint a HU, H MSZ?
Sajnos van.
Amennyiben szerény kis hajómmal segíteni tudok bármely magyar klánnak szigetfoglalásban, keressetek meg.
a játékban vagyok, ígérem megyek.
|
|
|
21.08.2009, 15:02
|
|
|
Járnitanuló
|
Na, ez lenne a lényeg!
Ha a foglaló klán mellé becsatlakozik 20-30 klán nélküli vagy esetleg kis klánok, akkor talán a nagyobbak közül is veszi majd a fáradságot néhány, hogy jöjjön segíteni.
Egyébként meg mindenhol van olyan, aki klántól függetlenül jönne segíteni. Csak kell a pontos idő és hely... 
|
|
|
21.08.2009, 15:22
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 20
|
Szia, tömören 3 oka van, hogy nincs a magyaroknak szigete, nem tudnánk elfoglalni, mert kevesen vagyunk, nem tudnánk felépíteni a tornyokat, mert csórók vagyunk, és nem tudnánk megtartani, mert gyengék vagyunk...
|
|
|
21.08.2009, 15:29
|
|
|
Járnitanuló
|
Idézet:
Njeroe eredeti hozzászólása
Szia, tömören 3 oka van, hogy nincs a magyaroknak szigete, nem tudnánk elfoglalni, mert kevesen vagyunk, nem tudnánk felépíteni a tornyokat, mert csórók vagyunk, és nem tudnánk megtartani, mert gyengék vagyunk...
|
És ha így gondolkozunk még nagyon sokáig ilyenek is maradunk...
Köszönöm megjegyzésedet, ezt gondolom a nemleges kategória a szigetfoglaláshoz.
|
|
|
21.08.2009, 15:40
|
|
|
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 20
|
ez nem gondolkodás kérdése, hanem a realitásé, szerintem még nem vettél részt szigetfoglalásban, minimum 40-50 elit kell hozzá prémiumos előfizetéssel, szerinted hány magyarnak van ilyen? 5-nél többről nem tudok, magamat is beleértve...
egy torony felhúzása 60.000 gyöngybe kerül, vagyis 480.000 gyöngy kell a 8 torony felépítéséhez, szerinted melyik magyar klánnak van ennyi? (persze lehet aranytornyokat is felhúzni, csak azok semmit sem érnek)
szal majd ha lesz 40-50 magyar, aki hajlandó 40-50ezer forintot belefektetni a játékba, hogy komoly hajót tudjon a magáénak, akkor lehet szó szigetfoglalásról, addig csak álom marad..mert gondolom nem hiszed, hogy 2millás hajókkal mész szigetet foglalni...
|
|
|
| Téma eszközök |
|
|
| Megjelenítési módok |
Egyenes mód
|
Hozzászólás szabályai
|
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz
A HTML kód kikapcsolva
|
|
|
A pontos idő 21:10 , a GMT +1 időzóna szerint.
|