tuladonképp nagyon szép,és jó,hogy van,de mi a francnak,ha egy generált választ ad még arra is,hogy ha megkérdezed hogy van
arra meg ne is számítson az ember hogy ha befizet bizonyos összeget azt jóvá is írják
halihó supportosok!!ebből 99 euróból nem sok sört lehet meginni,de ha sok ilyet csináltok akkor szép kis vagyon jön össze
tuladonképp nagyon szép,és jó,hogy van,de mi a francnak,ha egy generált választ ad még arra is,hogy ha megkérdezed hogy van
arra meg ne is számítson az ember hogy ha befizet bizonyos összeget azt jóvá is írják
halihó supportosok!!ebből 99 euróból nem sok sört lehet meginni,de ha sok ilyet csináltok akkor szép kis vagyon jön össze
4x szóltam annak aki, intézi. Az automata választ mindig megkapod, bármilyen e-mail megy a supportra. Nem tudok mit mondani. Látom a leveled, de nézegetésen kívül mást nem tudok tenni vele sajnos.
nem veled van bajom,te legalább válaszolsz,de szólj nekik,hogy az ügyvédem,már fogalmazza a feljelentést,amióta hazajöttem nébetből kereskedelemmel foglalkozom,aminek a mottója-a barátság alapvető feltétele,a pontos elszámolás-de részemről már nem a pénzről van szó,az eljárási módszerről,arról hogy egyes emberek hülyének nézik a másikat.ráadás könnyen lehet,hogy nem én vagyok az egyetlen,akinek nem írják jóvá
nem veled van bajom,te legalább válaszolsz,de szólj nekik,hogy az ügyvédem,már fogalmazza a feljelentést,amióta hazajöttem nébetből kereskedelemmel foglalkozom,aminek a mottója-a barátság alapvető feltétele,a pontos elszámolás-de részemről már nem a pénzről van szó,az eljárási módszerről,arról hogy egyes emberek hülyének nézik a másikat.ráadás könnyen lehet,hogy nem én vagyok az egyetlen,akinek nem írják jóvá
Ahhhhhhhhhh, jobbat mondok (neked roszabb), szabadságon van... DE elértem, és ígérete szerint ma netközelben lesz és megoldja a fizetéses jóváírásokat. Egyébként hál istennek nincs sok, mert biztos vagyok benne, hogy erődemonstrációként engem is felhúznátok a fára és lenyúznátok a bőröm, hogy a Bigpoint értesüljön a problémáról a sajtón keresztül
veletek itt semmi baj,a lehetőséghez mértem,próbáltok intézni dolgokat!!
de most adtál egy jó ötletetlipcsében van egy ismerős újságíró csaj!!anno én csinátattam neki az összes asztalos munkát.
de egyébként ha én szabadságra megyek,akkor mindenestre választok egy helyettest,hogy a munka ugyanolyan folyamatos legyen!!
Üdv! Nekem is lenne egy ilyen problémám, hogy nem került jóváírásra az uridium mennyiség amit rendeltem. Az utomata levelet megkaptam, de egy mailt már tegnap küldtem délután felé 16:00 környékén, most küldtem még egyet, minden szükséges infóval, általában mennyi az átfutási ideje a hasonló problémáknak? Mert jó lenne ha megkapnám az urimat, hisz már levonta az egyenlegemról az összeget. 3500 forintról van szó. Tény hogy nem egy nagy összeg de akkor is pénz.
ne idegeskedj,a mikulás meghozza,de ha netalán az is elmegy szabadságra,akkor a jézuska!!
szegény herlakin,már nem véletlen nem ír,rajta csattan az ostor
Nem voltam tegnap, mert összeácsoltam az akasztófámat, hogy megkönnyítsem a dolgotokat Már várom a keddet, mint a messiást, hátha addig nem találtok meg