Régi 03.11.2009, 16:57   #1
bejon1
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 8
Alapbeállítás Igazságtalan!!!!

Sziasztok!
Gondolom nemcsak én vagyok igy ezzel.
Vagyis arról van szó,hogy elég igazságtalannak érzem,hogy pvp-n kivül lelöhetnek másik galakszisban,mert igy egy kisebb ürhajóval és kisseb szintel lehetetlen küldetésezni és élvezhetetlen a játék.Sött ingább bosszantó,hogy gyüjtögetsz,végre vehetsz egy nagyobb ürjajót és ha másik galakszisba mész,már le is löttek és kezdheted elöröl az egészet,mert esetleg nincs elég uridiomod a javitásra.Na a lényeg ennyi lenne.
Ezt kikellene szedni a játékból!!!
bejon1 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 03.11.2009, 17:02   #2
flasDragon
Fórum-kezdő

Összes hozzászólás: 1
Alapbeállítás

Ja szerintem is igazad van!!!!! Ez genyóság
flasDragon nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 03.11.2009, 17:04   #3
pampalini011
A fórum mestere

Összes hozzászólás: 432
Alapbeállítás

Idézet:
bejon1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!
Vagyis arról van szó,hogy elég igazságtalannak érzem,hogy pvp-n kivül lelöhetnek másik galakszisban,mert igy egy kisebb ürhajóval és kisseb szintel lehetetlen küldetésezni és élvezhetetlen a játék.Sött ingább bosszantó,hogy gyüjtögetsz,végre vehetsz egy nagyobb ürjajót és ha másik galakszisba mész,már le is löttek és kezdheted elöröl az egészet,mert esetleg nincs elég uridiomod a javitásra.Na a lényeg ennyi lenne.
Kedves bejon1. Válassz az erődhöz képest kűldetéseket. Mikór kezdő valaki ügyeljen arra, hogy legyen legalább 500 urija tartalékban, és ajánlom a Galaxi Gatest melyben kaphatsz jav. utalványt, és már semmi gond. Hidd el mindenkinek nehéz a kezdeti lépés, majd utánna még nehezebb.
pampalini011 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 03.11.2009, 17:17   #4
s0laris
A fórum ismerője

s0laris logója

Összes hozzászólás: 330
Alapbeállítás

Idézet:
Sziasztok!
a játék elején az óvatosság kifizetődő, még akkor is ha néha kénytelen vagy percekig a bázison dekkolni azért mert ellenség van a hazai térképeken. a küldetésekből azokat csináld amik az első 2 hazai pályán megoldhatóak. folyamatosan figyeld a veszélyjelzőt a jobbalsó sarokban. érdemes a kis alaphajóval gyűjtögetni sokat, dobozokra vadászni és összeszedni illetve bebíztosítani egy leonov-hoz szükséges mennyiséget. az a hajó lényegesen javítja a túlélési esélyeidet és komoly segítség már az elején a kreditgyűjtésben.
s0laris nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 03.11.2009, 20:42   #5
bejon1
Fórum-kezdő

Alapbeállítás

Köszönöm a segitséget.Már volt Leonovom,de fogalmam sincs hogy sikerült 1-2 óra alatt összeszedni annyi uridiumot ,mert most szinte semmi.Azért köszönöm
Régi 04.11.2009, 08:06   #6
-LorantX-
Járnitanuló

-LorantX- logója

Összes hozzászólás: 48
Alapbeállítás

kezdőként x-1 térképen gyűjtögess, ha van 10k urid, veszel 1 leonovot, többi javításra, és a glalaktikus energiákból, amiket gyűjtesz, akár még javítási utalvány is jöhet.
-LorantX- nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 04.11.2009, 11:45   #7
BlackIce°
Utánpótlás-írógató

BlackIce° logója

Összes hozzászólás: 95
Alapbeállítás

Mindenki volt kezdő, mindenki átéli ezt. Volt, hogy nem mertem kimenni a bázisról mert fullon volt a veszély jelző... Volt hogy bátran nekivágtam, szerencsém volt, nem lőttek le, sok dobozt gyűjtöttem mert kevés játékos mert kimenni...

Ez része a játéknak.
Amég gyenge vagy, kis hajód van több veszély les rád, sz.tem ez normális...

No Risk No Fun!

Promóciós kódok: 5J6T9LVJ, S9KRR6W7, 9TXN7A55, W6Y74PZ2,5688E237
BlackIce° nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 04.11.2009, 16:51   #8
_BlackDragon7_
Aktív író

_BlackDragon7_ logója

Összes hozzászólás: 138
Alapbeállítás

ez így igaz, nekünk sem volt könnyű, mert minket is levadásztak, de kitartóan gyűjötgettünk, bújócskáztunk, és fejlődtünk, míg nem lett jobb hajó, amivel más mapokra is elmehetsz, és ott már jobban fejlődsz, és ha erős vagy, elmész a felsőbb szintre, és ott már sokkal könnyebb boldogulni, és utána ugye van ilyen küldi, hogy menj x-1-re és csinálj valamit, és te is ezt fogod majd csinálni, ez a körforgás itt örök.
_BlackDragon7_ nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Régi 04.11.2009, 17:10   #9
bejon1
Fórum-kezdő

Alapbeállítás

Ma ismét 2 hajot kellett vennem,de akkor sem adom fell.Kisem teszem a hajom egy darabig X-1-röl.
Régi 04.11.2009, 17:37   #10
pampalini011
A fórum mestere

Összes hozzászólás: 432
Alapbeállítás

Idézet:
Ma ismét 2 hajot kellett vennem,de akkor sem adom fell.Kisem teszem a hajom egy darabig X-1-röl.
Figyi. Mikór kezdtem, vagy ötszázszor kicsináltak. Na bum mivan ilyenkor? Semmi baj. A fönix ingyenes! Gyűjsd az ércet szorgalmassan, és a dobozokat vedd fel!! -- ez fontos. Mikor látod már hogy szépen gyarapszik az uri készleted, kedvet fogsz kapni a folytatáshoz. A dobozokból fogsz kapni Galaxi Gates extra energiát, amiből majd lesz, javitási utalványod! Ha már lesz belőle kb. 10 db. nyugodtan vehetsz jobb hajót pl. egy big boyt amivel lényegesen jobb a túlélésí esélyed. Utánna már rajtad áll a dolog. Nem kell más, csak egy kis kitartás és lelemény.

Ha valami nem világos nyudodtan kérdezz. Vagyunk páran akik szivessen segítűnk. Tippek stb.
pampalini011 nem elérhetõ   Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
hozzászólást nem javíthatsz

A vB code bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 03:44 , a GMT +1 időzóna szerint.