engem az idegesít hogy az "ignore" funkció nem működik rendesen. ha az működne, nem volna problémám. tegnap egy gyógyegér 20 percen keresztül reklámozta a klánját, hiába mondtuk neki hogy "NEEEEEEEM", csak folytatta. ha meglátom, addig lövöm le amíg van lőszer a hajóban.
Ez igaz mar en is tobszor megprobaltam kitiltani az ilyeneket am azutan ismet tovabb irtak.
Az állandó szobákból ti nem tudtok senkit kitiltani. Ilyen esetkben moderátort vagy admint kell hívni. (Persze előfordulhat hogy nincs fent egy sem.) A saját szobátokból viszont bárkit bármikor kizárhattok vagy vissza engedhettek.
Az igaz, hogy kitiltani nem tudunk, de az ignore parancs nem is kitiltásra való. Az arra jó, hogy számunkra elnémítja a felhasználót. A többiek továbbra is látják, de mi nem látjuk akkor legalább, hogy mit ír. Amolyan fekete lista.
Ez pedig eddig az állandó szobákban is működött, de most nem. Legalábbis klánon belüli embereken nem.
Az igaz, hogy kitiltani nem tudunk, de az ignore parancs nem is kitiltásra való. Az arra jó, hogy számunkra elnémítja a felhasználót. A többiek továbbra is látják, de mi nem látjuk akkor legalább, hogy mit ír. Amolyan fekete lista.
Ez pedig eddig az állandó szobákban is működött, de most nem. Legalábbis klánon belüli embereken nem.
igen, ez sajnos egy technikai hiba. van egy szóköz a klánnév és a játékos neve között, viszont a szóközt a "/ignore" funkció nem látja. ha meg egybeírod a klánnevet a karakternévvel, azt nem fogadja el.
igen, ez sajnos egy technikai hiba. van egy szóköz a klánnév és a játékos neve között, viszont a szóközt a "/ignore" funkció nem látja. ha meg egybeírod a klánnevet a karakternévvel, azt nem fogadja el.
Tudomásom szerint a klán név nem kell a parancsokhoz....én szoktam súgni meg mindent,de sosem másolom be klán nevet csak a felhasználóit,és működik.
A másik ezzel a klános dologgal kapcs.Én ugyan nem vok tag és ha 10x írja valaki h tagot keres engem is zavar......de sajna az új ill rutintalan játékosok nem látják és nem tudják h van egy "klánkereső" szoba is(főlleg a fiatalabbak).Ezért is irkálnak sokan a teljesbe ill a cégesbe.Ha kiférne mind 3 szobafül a chat ablak fölé talán normalizálódna a dolog....