mi csapatban játcunk folyamatosan komunikálunk egymással.
elég érdekes amit tapasztalunk sokszor.
ma hajnalban eggyik csapat társam felugrott a kapuból ,én ott voltam a kapuban.
ő ott meg ált én viszont azt láttam megy hátrafelé folyamatosan.
az 1-7 és über kapu közé ért amikor megkérdeztem nem e akar visszajönni a kapuhoz.
a válasz az volt ,hogy ö ott van a kapuban.
közben jöttek, mentek a játékosok , minden rendben mint normál esetben.
oda mentem megnéztem a kaput hát persze ö nem volt sehol.
megkértem jelöljön meg ami meg is történt.
visszamentem és azt látom ,hogy ö még mindig megy hátrafelé ,miközben a minitérképen látom a zöld pöttyöt a kapuban.
és itt jön az érdekes dolog, rákattintottam ,pedig ö a kapuban volt én meg nem és támadtam amire ugyebár nekem azt irta ,hogy ö védelmizónában van és ezt neki is folyamatosan jelezte ,hogy én támadom.
de ha ö ott va én meg jóval arréb, hogy tudom megtámadni?
ez okozza rendszeresen a halálunkat , mindenki mást lát és mégis valós amit lát.
ez a baleset az eu 2 szervern történt 2009.10.25.én 2:30 és 3:30 között
ennek az eset megválaszolása után küldök róla 2 videót amenyiben nem találnak problémát az adott időben.
át ugrok egy kapun és bevág a térkép kötepére?
könyörgöm el sem indultam!
és ezek csak a leg apróbb dolgok.
2009.10.24. 18:00 és 22:00 között eu2 szerver
oké van lag de amik történnek az durva és 85%ban a játékos vesztét okozza.
ha van a pont és b pont.
én a bol megyek b be és a közepénél visszadob a ba oké lagolok nem azt látom ami történt a késés miatt nem feltétlen értek vele egyet ,de legyen.
viszont van a pont ,b pont ,c pont ,d pont.
én a pont bol megyek b pontba elérek a b ponthoz erre bevág c pontba ahol nem is jártam,aztán vissza dob a pontba elindulok ismét a pontból bevág d pontba és megint vissza a pontba.
nos ennek mi köze a késéshez?
ue2 szerver naponta legalább 2x megtörténik(megjegyzés):a csapat társaimnál ez nem fordult elö pár héttel ezelött nem tudták mi a problémám,viszont most már egyre sürűbben fordul velük is elő.
eu2 szerver sajnos az idöpontot megközelítőleg sem tudom mondani mert ez az eset most jutott eszembe.
4 en csináltuk a boss boss küldetést.
2 társam elkapta a boss devolariumot 1-3 as térképen és szoltak ,merre menjünk a másik csapat társammal.
odaértünk az adott koordinátára és valóban 2 en löttek valamit, ami az álításuk szerint a boss devolarium vot.
viszont én és a másik csapat társam ezt nem láttuk, kerestük össze vissza a boss devolariumit, mert láttuk hogy a másik két csapat társam lő valamit, de semmit nem tudtunk becélozni és semmit nem láttunk abból hogy ők a boss devolariumot lövi.
állításuk szerint végig ott voltunk a boss devolarium elött.
eu2 szerver.
2009.10.22- a mai napig 2009.10.25 jelen pillanatban is
felnyitom a csevegőt nagy ablakra és a hajóm kitakarja a szöveget.
volt olyan eset is amiröl idöpontot nem tudok adni viszont érdekes.
1-7 es térképen lelőttem egy kristallint.
a mini térképen a piros pont ott maradt ,de különösebb figyelmet nem fordítottam neki, mert sürűn előfordul.
felvettem a csomagját és arra lettem figyelmes ,valami folyamatosan lő.
kerestem össze vissza, de nem láttam semmit ,hát a lelőtt kristallin lőtt folyamatosan szünet nélkül, ami egyszer csak megszünt.
lag És mint írtam már múlt héten semmi probléma"komoly"nem volt néha akadt kb óránként 1 szer pár másodpercre de a héten ez teljesen állandósult.pedig már újra telepítettem a gépet egy rendszer gazdász ismerősömmel."de lehet ő nem ért a szakmájához igaz?"néha ha ki lépek és vissza akkor kb 10 másodpercig jó a játék utána megint élvezhetetlen módon akadozik. a support nak is írtam újra.mivel az előző válaszuk kissé meg lepett hogy nézzem át az itt javasolt bejegyzéseket a hiba ki küszöbölésére.így most akkor meg kérdezném mi a javasolt rendszer,milyen böngészőről érdemes fel jönni.mert én már nem tudom mit lehetne csinálni...
2009-10-25 15:38:11
-=¤¤AZGARDI¤¤=- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.ez ma a 2-k eset távol van tőlem a monitoron csak a sárga négyzet látszik ami elég m,essze van tőlem mégis be tud mérni és le tudott lőni...mi ez ha nem csalás????hisz én vissza se tudtam jelölni mert nem látszott!!!!ja persze biztos nálam a baj...ma jó párszor le lőttek de az nem érdekes viszont ez a 2 eset már kissé gyanus.
és mint írtam ez a 2.-ik eset ma az első délelőtt 10:20 körül volt
crampf eredeti hozzászólása
2009-10-25 15:38:11
-=¤¤AZGARDI¤¤=- (VRU) pilóta lelőtte az űrhajódat.ez ma a 2-k eset távol van tőlem a monitoron csak a sárga négyzet látszik ami elég m,essze van tőlem mégis be tud mérni és le tudott lőni...mi ez ha nem csalás????hisz én vissza se tudtam jelölni mert nem látszott!!!!ja persze biztos nálam a baj...ma jó párszor le lőttek de az nem érdekes viszont ez a 2 eset már kissé gyanus
nos te itt ne a csalókat keresd ,hanem a hibát!
a mini térkép felettébb pontatlan!
arra ne alapozz.
ha még mielött becélozna és lőne ,te elindulsz "menekülsz" és azt látod ,hogy elmentél és biztonságba kerültél ,ami valós ,mert tényleg nem célzott be és te időben eltüntél onnan,ő azt látja ,hogy egyenesen az ölébe ugrottál ,céloz és lő, holott te a közelben sem vagy.
09-10-25 18:20-18:35
LAG
Mentem 3-1-en. A térkép közepén elkezd ugrálni a hajó.1 mp alatt a bázison találtam magam.
3-3. támadtak és akkor is. 3x ugyanoda tett vissza miközben lőttek(olyan volt mint ha álltam volna egyhelyben)Épphogy átjutottam 3-4-en is elkezdte pedig álltam a kapunál.2x dobott a közepére a térképnek pedig 0 volt a sebességem.
2009-10-25 19:45-50
Terheltség miatt
3-1-en át akarok a kapun menni.El is kezdi aktiválni jó lassan és egyszer csak nem enged át 3-2-re.Többször próbálni nem is lehet mert utána nem csinál semmit(még csak támadni sem enged).
Velem az az eset történt meg, (időpontot nem tudok mondani) hogy éppen kivégeztük a cibit, mennék vissza a kapuhoz és folyamatosan 10 000 -res sebzést kaptam a protegitektől, pedig már olyan messze voltam tőlük, hogy véletlenül sem bánthattak volna.
Ez lett a vesztem. Más NPC sem volt körülöttemj és játékos sem, azt azért észre vettem volna.
Ezen kívül nekem a kapuban az ugrásnál szokott késni, meg dobálni ide oda. de nálam nem vészes.